NVC&StayFly Pres: MATADOR Live Budapest 2014 // Febr 28 // Beszámoló

Az NVC&Stayfly-nál ismét bebizonyították, hogy nevük egyet jelent a minőségi szórakozással, a Matador buli elképesztően erősre sikerült!



A jegyek már éjféltájban szinte mind elkeltek, így aki nem érkezett korán, könnyen lemaradhatott egy olyan techno buliról, amit szinte bűn kihagyni.


Már a warmup önmagában megért egy misét, Jumpski aka Alive a Styflytól aztán tudja, hogy mivel hívja be még a kinn dohányzó embereket is a terembe. Többekkel együtt, az én szívemet is megdobogtatta, mikor Recondite-tól szemezgetett számokat, például a Cleric című elegáns nótát.



Mikor már azt hihettem volna naívan, hogy ennél jobb már szinte semmi nem lehet, Matador egy szinte nem is e világi szettel vette le a lábáról az egész közönséget.
Egyszerre volt nagyon könnyed, felemelő ám mégis kemény és menetelésre, bulizásra késztető. A művész széles palettájáról mazsolázott agyonhallgatott, szinte istenített klasszikusokat, valamint még nem hallott kiadatlan számokat.
Minden egyes percét imádta az egész hajó, észrevétlenül repültek az órák, pedig mindenki inkább lassította volna az időt, hogy többet hallgathassuk az egész hajót billegésre késztető kemény ütemeket.




Subotage következett a sorban, akiért a tömeg szinte ugyan úgy őrjöngött, mint Matador-ért, köszönhetően a remekül eltalált szettjének, melyben felcsendültek olyan előadók zenéi, mint Jon Hopkins vagy Moderattól például a Bad Kingdom (Head High remix).    


Összességében hatalmas nagy köszönet az NVC&Stayfly-os srácoknak a buliért, várjuk a következőt!


EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések