FeelGood pres. BAR9 (UK) - Antropos 11. születésnap

Szereted a ritmustördelést? Akkor az A38 hajón a helyed a tavasz hivatalos első napján, dubstep lesz a javából, de nem a csapból folyós-gonosz fajtából, hanem a zsigerből jövő, profizmussal megáldott, különleges köntösbe bújtatott fog minket úsztatni. A Bar 9 formáció előtt tehetjük tiszteletünket az Antropos 11. születésnapja alkalmából.


A brit dubstep páros amolyan új színben tüntette fel a műfajt, kicsit elszállósabb, érettebb és egyedi ütemeikkel kápráztatják el folyamatosan a hallgatóközönséget. A mára már túlzottan közkedveltté vált és elcsépelt dubstepből ők még mindig a maximumot hozzák ki, nem véletlenül az egyik legkiemelkedőbb alakjai a stílusnak. Pályafutásuk 2008-ban indult, azóta folyamatos fejlődés alatt állnak és világszerte elismertek az elektronikus zenei szcénában. Méltán híres számaik, mint pl. a Midnight, Strung out vagy a Piano tune nem is kicsit belevésődött a műfaj szerelmeseinek a tudatába.

Azóta már - 2013-ban - a SKISM saját kiadójához szerződtettek, ami nagy szó, hiszen olyan előadókat tudhatnak maguk mellett, mint Zomboy, Must Die, Dodge & Fuski, Far too Loud, stb, illetve olyan nevekkel dolgoztak együtt, mint Example, Datsik, Noisia és Foreign Beggars.


Kedvenc hajónk és a FeelGood sok szeretettel vár mindenkit, a Bar9 mellett pedig Palotai, Dublic, B’Andre, Ster és Catridge emelik majd a hangulat színvonalát.
Semmiképpen se hagyd ki!

Időpont: 2014. március 21. péntek 23h
Helyszín: A38
Jegyárak: Első 50 db – 1000 Huf (sold out), Második 50 db – 1500 Huf, Elővét/Helyszín – 2000 Huf




gabrielle

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések