Famous pres.:FEDDE LE GRAND@Club PLAY - Március 7.Péntek // Beszámoló


Újabb hatalmas külföldi előadó a Play & Famous management resuméjában, újabb telt-házas klub buli Buda egyik legnépszerűbb szórakozóhelyén!


Dave Martin kezdésére értem be, aki nem ismerné a fiút, ő az, aki képes lenne headliner-ként is elvinni a hátán szinte bármelyik belvárosi bulit. Legújabb közös száma Muzzaik-al jelenleg is vezeti a Beatport toplistát.

Egy szó mint száz, mindig erős kezdés egy Dave Martin szett, most sem volt ez másképp, sorra pakolta a közönség kedvenc big-room house számait, saját még meg nem jelent számokkal fűszerezve. Mind technikailag, mind számválasztásilag kifogástalan produkció volt, 2014 minden bizonnyal sok sikert tartogat számára.   

Dave Martin & Muzzaik = Stadiumx 



A java az estének azonban még hátravolt, kis csúszással, de érkezett a holland szupersztár, Fedde Le Grand!

A közel két óra hosszú szettje alatt bebizonyította miért imádják tömegesen már egészen 2006 óta. 
Nem ragadt le egy stílusnál, igyekezett minél változatosabb számokat keverni, nem maradhattak el azonban az elmúlt évek legnagyobb slágerei sem, szólt több Calvin Harris himnusz is, valamint a tömeg egy emberként üvöltötte az EAT SLEEP RAVE REPEAT refrénjét is. 

A remek hang mellé a megszokott felsőkategóriás látvány társult, CO2 ágyúk, valamint konfetti zápor gondoskodott arról, hogy mindenki számára emlékezetes maradjon az este. 

Fedde Le Grand után a már Tomorrowland-en is bizonyított, hazánk egyik női DJ büszkesége, Julia Carpenter következett, aki mint mindig, most is tudta, hogy kell lázba hozni a közönséget.
A késői kezdése ellenére is sokan maradtak, senki sem szerette volna, hogy véget érjen ez a remek este. 

 Köszönjük Play & Famous Management, ismét egy hatalmas bulit hoztatok össze, várjuk a következőt! 

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések