Bladerunnaz pres. Friction, Phace & Sigma // Beszámoló


Amióta bejelentette a Bladerunnaz ezt a bulit, sokakkal együtt számoltuk vissza a napokat, a végén már aludni alig bírtunk, szinte úgy vártuk a fellépőket, mint a messiást.


Olyan lelkesek voltunk, hogy már fél 12-re beértünk, Chris.SU tüzelte a koránérkezőket remek bemelegítős, kellemes tört ütemekkel.
 Úgy döntöttünk Sigma előtt belefér pár ital, így a pult felé vettük az irányt. Amire kettőt pislogtunk, már Sigma-ra ugráltunk a tömeg közepén. Sigma remek érzékkel vegyítette szettjében a népszerűbb előadók slágereit, a kicsit erőteljesebb saját számaival, túlzás nélkül tökéleteshez közeli másfél óra volt.


SIGMA


A Shogun Audio alapítója, Friciton magában is képes lenni elvinni egy egész estét, ám esetünkben MC Linguistics támogatta fellépését géppuskanyelvével. Friction már keményebb vizekre is evezett, a jump-up vidámabb stílus mellett, több neurofunk számmal késztette ugrálásra a már telt-házas Dürlint. Nem maradhattak el hatalmas, mára klasszikusnak számító saját számai sem, az egész tömeg megőrült Led Astray, vagy a Kingpin hallatán.

FRICTION 


Már több mint három órája buliztunk jobbnál-jobb zenékre, az este viszont még közel sem volt a végéhez. Következő sztárunk a német Phace volt, akire én személy szerint a legjobban vártam. 
Főként neurofunk-al operáló szettjében másfél óra alatt egy fél perc üresjárat nem volt, pihenésről szó sem lehetett. Vitreous EP-jéről legújabb számaival bombázta az embereket, amiket olyan számokba kevert át, mint Noisia-tól a Program, vagy a Stigma. Őrületes volt, megérte ennyit várni! 

 PHACE



Azokban akikben maradt még energia, Jade b2b Mindscape-re tombolhattak egészen reggel 6-ig. 

Köszönjük a bulit Bladerunnaz, ismét felülmúltátok a felülmúlhatatlant!

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések