Telekom Electronic Beats and Volkswagen present: Yellofier Remix Contest – Remix Yello’s music and win an electric car


Kreatívnak érzed magad? Buzog benned a tettvágy? Szeretsz versenyezni? Esetleg úgy érzed, hogy jobban értessz a zeneivilághoz mint számos profi zenész? Ha az említett kérdések közül egy láttán is heves bólogatásba kezdtél, akkor jó helyen jársz!


A Telekom nemzetközi zenei és lifestyle programja, az Electronic Beats remixversenyt hirdet, melynek főnyereménye többek között egy Volkswagen E-up! elektromos autó!
A Yellofier Remix Contest a Yello nevezetű legendás svájci avantgárd csapat által életre hívott, és az iOS rendszereken már nagy sikert elért Yellofier nevezetű zeneszerkesztő mobilapp első Androidos megjelenésével esik egybe.
A verseny apropóján a program egy exkluzív, Yellofier VW nevezetű változata látott napvilágot, amely használatával a pályázók saját szájízük szerint szerkeszthetik újra a neves együttes "Move, Dance, Electrified" című számát, illetve mixelhetik azt össze a maguk által
rögzített hangokkal.



Yello slágerének újraértelmezéséhez lehetőségek tárháza áll rendelkezésedre, ráadásul otthon
rögzített hangokat is beleszőhetsz a zenébe, legyen az ajtócsapkodás, vagy telefoncsörgés. Ehhez
egy teljes mértékben felhasználóbarát vizuális kezelőfelület lesz a segítségedre.
A yellofier.com-ra feltöltött kész művek egy közönségszavazás keretében kerülnek rangsorolásra, majd a továbbjutott néhány versenyző közül a Yello két tagja fogja kiválasztani az abszolùt győztest, akinek egy négyajtós, elektromos Volkswagen E-up autó, egy felejthetetlen EB-fesztiválélmény és egy hivatalos Electronic Beats megjelenés üti majd a markát!
Határidő/Deadline: 2014. Február 28 (HOLNAP)

Yellofier VW App:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések