RHCP + RATM + Faith No More Tribute // Dürer Kert // jan. 3.

Aki az új évet mozgalmasan és pörgősen szeretné kezdeni, vagy csak megpihenne egyet a sok vizsga között, annak a harmadik napon máris kínálkozik egy jó lehetőség erre az Ajtósi Dürer sor 19-21. alatt az esti órákban.


Különleges tribute estet tartogat nekünk a Dürer Kert az új év kezdetére. Január 3-án este 7-kor nyitják meg a kapukat, majd 8-kor már a jó öreg Red Hot Chili Peppers dallamait hallhatjuk a Good Time Boys előadásában. A sikeres fiúcsapat 2005-ben keletkezett különböző – MZ/X, Fish, Insipid – zenekarok tagjainak vegyülésével. 2010-ig az összes nagy fesztiválunkon megfordultak, majd az utána következő két évben kisebb-nagyobb pihenőre tért a banda. 2013-ban azonban újult erővel vágtak neki a zenélésnek, így egy igazán örömteli évet zárhatnak a srácok.

A következő, 21:10-kor kezdő fellépő személyében a FNM tribute-öt tisztelhetjük, amely tagjai az előző csapathoz hasonlóan különböző bandákból verbuválódtak össze, méghozzá a Fish!, Grand Mexican Warlock, Heaven Street Seven és a Hollywoodoo nevezetűekből. A jó koncentrációban keveredett arcok főképpen saját zenekaraikra és szerzeményeikre koncentrálnak idejük nagy részében, ezért ritkábban fordulnak elő FNM triubute koncertek. Így remek hír, hogy újra részt vehetnek rajongóik egyben! Az énekes természetesen a Fish! énekeseként elhíresült sármos arcú Bye Alex hasonmás: Kovács Krisztián.

Az estet a Guilty Parties művésznévre keresztelt Rage Against The Machine tribute zárja, amely a Subscribe tagjaiból alapult. Máté ugyan nincs benne, hiszen az eredeti bandának is egy énekese van, Zack, de ennek ellenére a fiúk szuperül utánozzák a zenekart és remek hangulatot teremtenek mindig. Kezdésük 11-re várható, majd a tervek szerint egészen fél 1-ig pengetnek majd.

Remek estének ígérkezik a dolog, így az ilyen jellegű dallamokat kedvelőknek ott a helye, gyertek! Ezentúl mindenkinek szeretnék Boldog Új Évet Kívánni, sok sikerrel és szerencsével!

Jegyárak:
az első 200 db, elővételben: 1000 Ft
a többi vagy a helyszínen, a koncert napján: 1500 Ft

Solymosi Emőke

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések