OTTvoltunk OTT live // a38

Ha valaki tökéletesen és észrevétlenül tudja egybeolvasztani a dub-osabb, reggae-sebb ütemeket a chill-out és a pszichedélikus elektronika hangzásvilágával úgy, hogy közben új vonalat hoz létre, akkor az Ott. Bár gyakorlatilag teljességgel leírhatatlan, hogy miféle eklektikus egyveleget alkot, de az tény, hogy világszerte páratlan szettekkel varázsolja el a közönséget. Most is ez történt a hajón, kivont minket teljesen a valóságból, le a kalappal előtte.


Feketepont, hogy csak másfél órát állt a pult mögött, de hát a mulandóság adja a szépség értékét, nem igaz? Én azért bírtam volna az örökkévalóságig.

Tsubi melegített, lágyabb megmozdulásokkal, pontos kezdéssel, 23h-kor. Vasárnap lévén is teltház volt, éjfél után nem sokkal már nyüzsögtek az emberek.

Az 1h-kor kezdődő Ott-utazás után Wegha állt a pult mögé és meglepő váltással egy hardcore goa partyba csöppenhettünk - najó, kis túlzással -, de a fél háromig tartó lehunytszemes ringatózás után rendesen felpörgött még a hangulat egészen kora reggelig.
Még sok ilyet szeretnénk.

gabrielle

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések