DOPE D.O.D. // Corvintető febr 13.


Az erősen explicit szövegekkel felvértezett hip-hop banda fenekestül felforgatta tavaly a Sziget fesztivált, idén pedig Corvintetőn fognak büntetni egy hatalmasat!



A holland csapat 2011. január 30.-án robbant be a nemzetközi szcénába ‘What Happened’ című videoklipével, amelyet az óta több mint 13 millióan néztek meg!

Hamar több hip hop legenda érdeklődését felkeltették egyedi stílusukkal, többek közt a legendás Sean Price-ét, egy közös szám lett az eredmény, megszületett a ’Psychosis’.

Psychosis



Nem sokkal rá elkészült első albumuk ’Branded’ címmel, ám előtte kiadták az ’Evil EP’-jüket, és csináltak pár kisfilmet (Fatality shorts), hogy bemutassák magukat a rajongóiknak.

Még ebben az évben felkérték őket, hogy nyissák a Limp Bizkit előtt a showt Amsterdamban. Akkora sikert arattak, hogy Fred Dust (Limp Bizkit frontembere) az egész európai turnéjukra bookolta őket!

A 2011-es évek sikereiből adódóan 2012-ben számos neves fesztiválon léphettek fel a világkülönböző pontjain, hatalmas sikert aratva bármerre jártak!

Legújabb albumukon, a 2013-ban megjelent ’Da Roach’-on olyan nevekkel kollaboráltak, mint Sean P, Goldminerz, Onyx vagy Redman. A várt siker nem is maradt el, az album hip-hop körökben az óta szinte kötelezőnek számít.

Idén februárban pedig ismét Magyarországra jönnek, hogy kirúgják a Corvintető oldalát! Ebben a hazai TheShowCrew lesz segítségükre, valamint Corvintető jól ismert nevei, Wondawulf és Jumodaddy!

Jegyek: 2500 / 2900 Ft
Korhatár 18 +
EVENT
EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések