CLUB PLAY // Opening 2014 w/ DENIZ KOYU // jan 11.

Itt az újév, új bulik! Ez egyben azt is jelenti, hogy a Club Play idei nyitó bulija is közeledik, nem mással, mint Deniz Koyu-val! 

Deniz Koyu már 5 éves korában, egy zongorát nyomogatva rájött, rengeteg kortársával egyetemben, hogy a zenével szeretne foglalkozni. Ám neki valóra is vált az álma, mára világhírű producerré vált.
2011-ben két átütő sikerű megjelenése, a ’Tung’ és a ’Hertz’ után kezdett villámsebesen felfelé ívelni a pályája.  Szintén ebben az évben, Fedde Le Grand, Sebastian Ingrosso valamint Axwell az év átütő tehetségének nevezte.  A Swedish House Mafia pedig minden szettjében legalább 3-4 számát játszotta, ami azt jelenti, hogy elérte, amit csak feltörekvő producer elérhet.

Lendületét 2012, valamint 2013-ra sem veszítette el, hatalmas remixeket készített olyan nagy neveknek, mint David Guetta, Zedd, Krewella vagy Fedde Le Grand.

Valamint számos mára már slágerré vált kollaborációval büszkélkedhet, olyan szakmabeliekkel, mint: Dimitri Vegas&Like Mike, Thomas Gold vagy Dirty South.

Thomas Gold-al Collabja:


Nem csak kiváló producer, hanem DJ-ként is számos fesztiválon bizonyított már, Axwell személyesen választotta ki őt a Cosmic Opera lineup-jába, játszott az Ultra Music Festival-on, Tomorrowland-en, Tomorrowworld-ön, valamint headlinerként végigturnézta egész Észak-Amerikát!
Idén pedig hozzánk látogat el a fiatal tehetség, vétek lenne kihagyni!

Lineup: Deniz Koyu, Dave Martin, Lacora
R’n’b terem: Poly, Havlik G

Jegyárak:
Hölgyeknek 1000 Ft, teljesen lefogyasztható
Uraknak 2000 Ft, 1000 Ft lefogyasztható!
VIP 5000 Ft, 2000 Ft lefogyasztható!

event 

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések