CAMO & KROOKED Zeitgeist LP launch party // Dürlin // jan 24.

A Bladerunnaz jó szokásához híven, egy kemény bulival kezdi 2014-et, nem kisebb névvel, mint Európa egyik leghíresebb drum’n’bass párosával: CAMO&KROOKED!


Az osztrák duó 2007 óta tevékenykedik együtt, első mérföldkövükhöz 2010-ben érkeztek, mikor a  Hospital Records szerződtette őket, ahol azóta is szállítják a slágereket egymás után!
Első albumuk nem is váratott magára sokáig, 2011 őszén jelent meg, ’Cross the Line’ címen. A hatalmas, 14 számból álló album átütő sikert ért el, a páros pedig bezsebelt érte nem egy, nem kettő, hanem három (!) „Drum&Bass Awards 2011” díjat, ezekben a kategóriákban: Legjobb Album, Legjobb Producerek, Legjobb Videoklipp!

Élő fellépésük is megér egy külön misét, külön interaktív LED ketrec (!), valamint iPad-ekkel és MIDI-kontrollerekkel vezérelt látványvilág varázsolja el showjaikon a bulizókat!

2012 is tevékeny év volt a páros számára, kijött a ’Between the Lines’ nevű remix-albumuk, amelyen a ’Cross the Line’-ról már ismerős számok újragondolásai találhatók. 

Számunkra a 2013-as ’Zeitgeist’ albumon lesz a hangsúly, mivel azt mutatják be nálunk a srácok január 24.-én! Az album merően elrugaszkodott eddigi megjelenéseiktől, Daft Punk szintű zsenialitáshoz hasonlítják számos fórumon legújabb munkájukat!

Zeitgeistről zene, Loving you is easy


Camo&Krooked-en kívül jön a Shogun Audio üdvöskéje, a szintén osztrák Fourward!
Az estét a hazánkban is bizonyított MC Daxta teszi teljessé!

Valamint ne feledkezzünk meg az itthoni legnagyobbakról sem, várhatóak sokunk kedvenc b2b párosai Jade b2b Minscape ; Magical Gravity b2b Raise Spirit ; IAN Autorun b2b Markov!
Ott találkozunk!

Korhatár: 16+
Kedvezményes elővétel: 3000 HUF (BP Shop Árkád, Westend, Wesselényi)
Valamint a Ticketportal.hu jegyirodáiban: http://www.ticketportal.hu/selling_places.aspx#-1


EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések