Búcsúzik a buliparadicsom // UTOLSÓ HÉTVÉGE A HAJÓGYÁRIN // febr 15-16.


Hajógyári Sziget - Az UTOLSÓ buli - Február 15-16 „Minden jó, ha jó a vége.” A közkedvelt szólás általában vidám tartalma mellé, esetünkben vegyes érzelmek társulnak. Bezár az „Álmok szigete”, közismertebb nevén a Hajógyári Sziget-szórakoztató központja, ám egy utolsó bulival búcsúztathatjuk a „hazai szórakozás fellegvárát”.


Ismét véget ért egy korszak, ezúttal a budapesti éjszakai élet egy fényes csillaga fog kihunyni örökre. A Hajógyári 17 éven keresztül gyártott felejthetetlen élményeket és emlékeket a lelkes partizóknak, egy teljes generáció nőtt fel ide járva. A 17 év alatt több mint 10.000 (!) partin, több mint 18 millió vendég fordult meg e legendás klubok egyikében:

Bed Beach - STUDIO - Dokk Club - Coronita - Dokk Beach - Patron - Pink - Coro Cafe - Sláger Terasz - Mokka Cukka - Events Hall - Dokkoló - Sláger Palota - Cafe Puerto - Puerto Lounge!

A legszebb és legvarázslatosabb az egészben, hogy nem kell senkinek sem mesélnem, mivel mindenki, aki átbulizott pár éjszakát a Szigeten, saját ott töltött kedvenc estéjére, pillanatára emlékszik vissza e sorokat olvasva.

A rnb táncos csaták a Pinkben (dancer's friday), fülledt éjszakák a Bed Beachen, angyalok a Studióban, gitárosok a DJ pulton, hatalmas külföldi fellépők - hatalmas buliknak adott otthont a STUDIO, vodkát öntöző DJ-k, de vagy csak simán a csillogás és fénypompa, amivel a világ legfancybb helyén érezhettük magunkat a hajógyárira pottyanva. Ezek talán nem csak nekünk, hanem rengeteg külföldinek is az emlékeiben marad. A love, freedom, szigetes feeling.



Az Utolsó partin az összes téli club újra nyitva lesz:

Studio, Dokk, Coronita, Patron, Coro Cafe, Pink!

Nyitva: 15-én szombat 23:00-tól vasárnap 14:00-ig!

Belépő éjfélig 1500 ft ; Éjfél után 2000 ft

Az összes további információ megjelenik ebben az eseményben január 31-ig.
http://clubinfo.hu//
 EG



Egy kis nosztalgia.... csak néhány buli a RENGETEG közül :)











NEKED MELYIK VOLT A KEDVENC BULID?:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések