BESZÁMOLÓ // CLUB PLAY Opening 2014 w/ DENIZ KOYU


A Play és a Famous Management csapat egy hatalmas bulival nyitotta a 2014-es évet!
kép a helyszínről:


Dave Martin, egyik kedvenc hazai producerem ismét tökéletesen vezette fel a bulit a várva várt Deniz Koyu előtt.
Energikus fesztivál house szettjével teljesen levette a tömeget a lábáról, mindenki megőrült a legújabb saját számaiktól is, amelyeket a legnagyobb DJ-k is játszanak világszerte.
Nicky Romero tavaly az ADE Fesztiválon népszerűsítette a Stadiumx néven futó (Dave Martin & Sullivan projekt) páros Howl at the Moon c számát.

Az igazi buli viszont csak ezután következett, körülbelül fél kettő felé Deniz Koyu állt a pult mögé, és olyan unreleased (meg nem jelent zene) saját mashupokkal (két külön szám egybemosása) késztette ugrálásra az egész termet, mint: Deorro-tól a  Yee /w Cannonball Where You Are (Zack Edward Edit) (Deniz Koyu Mashup) vagy a Mightyfools-tól a Go /w Adrian Lux - Teenage Crime (Deniz Koyu Mashup)! Deniz Koyu bebizonyította, hogy érdemes arra, hogy a világ bármely nagy fesztiválján, sok ezer ember előtt játsszon, a Club Play közönsége imádta őt!

A vizuális effektekre, ismét nem lehetett panasz, CO2 ágyúk fokozták néhány drop hangulatát, valamint konfetti eső tette emlékezetessé az estét.

Köszönjük Club Play & Famous az újabb remek bulit, találkozunk a következőn!


EG
beszámoló:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések