A38 pres. MONSTER MAGNET (US) // JAN. 29. // CLUB 202


A 29.-ei szerda a pszichedélikus rock jegyében fog telni a Club 202-ben. Bár hőn szeretett partyhajónk még a munkálatok miatt nem áll szolgálatunkban, de ettől függetlenül pörög a zenei élet, az A38 bemutatja a Monster Magnetet, mint főattrakciót, illetve az alaphangulat megteremtéséért a hazai Ozone Mama és a janpán Church of Misery fog gondoskodni.




A múltidéző, pszichedélikus space rock legkiemelkedőbb bandája, a Monster Magnet 1989 óta a legjobb formáját hozza, több kiadott album, sok turné, mégtöbb sokszínű, delíriumos effektekben, illetve húzós riffekben gazdag szám áll mögöttük. Jelenleg a kilencedik nagylemezükkel - melyet három év után adtak ki október 15.-én - a Last Patrol-lal fognak minket szórakozatni, amolyan visszatérés a gyökrekhez hangulatban. A kilenc friss dal rögzítésében Joe Barresivel (Tool, Queens of the Stone Age) és Matt Hyde (Slayer) segédkezett producerként, úgyhogy mindenképpen érdemes lesz meghallgatni őket.

A Church of Misery szintén új lemezükkel, a Black Sabbath-i hagyományok előtt tisztelgő Thy Kingdom Scum-mal lépnek majd fel és elégítik ki a doom szerelmeseinek igényeit, Ozone Mama-ékkal az élen.




A madarak azt csiripelik, hogy ez lesz a 2014-es év legelső igazán nagyot szóló koncertje, így a műfaj szerelmesinek kötelezően ajánlott a megjelenés!

Időpont: 2014. január 29. szerda, 20h
Helyszín: Club 202, Budapest 1116 Fehérvári út 202.
Jegyárak: elővétel jan. 28-ig - 4900 Huf, helyszínen - 5900 Huf

event
bővebb info/a38


gabrielle

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések