Koan Sound beszámoló //

A Koan Sound duó ismét prezentálta a jelenlévőknek, hogy a dubstep nem a sivító hangok céltalan tömkelege, hanem igenis művészet a maga nemében.

 A hazai AMB felvezető szettje közepére értem fel a Tetőre, ahol már javában zajlott a táncos mulatság. Megszokott Corvintetős hangulat, mindenki mindenkinek a barátja, ismerőse a harmadik ott töltött perc után. Senki nem megy haza anélkül, hogy ne legyen legalább egy újabb ismerőse Facebookon.

Zeneileg a könnyedebb, trap-be átnyúló dubstep dominált Koan Sound előtt, néhol kis midtempo-val és carnival-al megfűszerezve. Köznyelvre lefordítva a táncolósabb, lazább változata a műfajnak, a két kézzel veretős és ugrálós számok helyett.

Koan Sound 1:00 ás kezdésére érezhetően megnőtt a tömeg, és az idáig a teraszon cigizgető, pultnál cseverésző emberek is rávetették magukat a táncparkettre, hogy megmutassák ki az este Travoltája.
A Koan duó minden nagyágyúját bevetette, mellyel osztatlan sikert arattak, a közönség jómagammal egyetemben végig bulizta az egész órát.

Személyes kedvencemről, a The Adventures of Mr Fox c albumról játszották többek közt a méltán népszerű, jazzes beütésű Sly Fox-ot, valamint a 80 as éveket idéző midtempo remeket, a 80s Fitness című dalt.

A szett felépítésében végig megmaradt a funky, táncolgatós alaphangulat, nem durvult, de nem is gyengült egy pillanatra sem.

Igaz, ami igaz, az utolsó 10 percben nem bírtak magukkal a srácok, és betettek pár pörgősebb drum’n’bass számot is, nem is maradt el az ováció. 


Az angol duó után hazánk trap nagykövetei, Wondawulf és Jumodaddy folytatta kifulladásig a bulit, mindenki nagy örömére.

Köszönjük Univercity, egy újabb remek bulit sikerült összehozni!

EG
beszámoló: 2013/12/05 ✖ UNIVERCITY vs Heads up!
✖ KOAN Sound (UK) ✖ Corvintető

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések