CORVINTETŐ TAKEOVER // dubstep is back // nov 29., dec 5.



Bladerunnaz & Heads up! & Kick IT pres: BORGORE (ISR) // 2013. november 29.
+ + +
UNIVERCITY vs Heads up!  KOAN Sound (UK) // 2013. december 5.




BORGORE (ISR) // 2013.nov.29.
A Bladerunnaz úgy tűnik képtelen hibázni, ismét teltházas bulira számíthatunk tőlük. Ennek mi az oka? Az izraeli fenegyerek, Asaf Borger, művésznevén Borgore ismét Budapestre látogat! A Buygore kiadó alapítója, az egykori death metal dobos Borgore hatalmas népszerűségnek örvend hazánkban. Saját zenéjét „Gorestep” néven írja le, de manapság az EDM en belül szinte bármilyen stílust játszik (Dubstep, Trap, Hip-Hop, Prog House…) Legutóbbi megjelenése a Dim-Mak nál a Waka Flocka Flame-el közös Wild Out című száma, veretős Big-room house. Leghíresebb száma talán a több mint 10 millió megtekintést elérő Decisions, amely a botrányhősnő, Miley Cyrus-al közös alkotás.


Az Aokify (Steve Aoki-val közös projekt) turnéja utolsó megállója után Corvintető felé veszi az irányt. Lehet ezt fokozni? Lehet bizony! Ill Skillz az őrült osztrák tapsifüles is érkezik, hogy ez a buli mindenképp felejthetetlen élmény legyen mindenki számára!

Lineup: Borgore, Ill Skillz, Matt-U, IAN Autorun, Monstaz.
Kick It kisterem: IAN Autorun&Markov, Klay

A garantált bejutás érdekében érdemes megvásárolni előre a jegyeket, mivel már csak 10 nap van hátra az eseményig!

Belépő elővételben: 2500 HUF
Elővételes helyek: BP Shop Wesselényi, BP Shop Westend, BP Shop Árkád, Corvintető
18+

KOAN Sound (UK) // 2013. dec.5.

A bristoli producer duó (Will Weeks & Jim Bastow) sem először jár hazánkban, a B my Lake fesztiválon találkozhattatok velük legutóbb! 


Mit érdemes tudni róluk? A főként dubstepet és glitch hop-ot játszó páros Skrillex kiadójánál, az OWSLA-nál, valamint az Inspected-nél jeleníti meg számait. 


Koan Sound méltán híres különleges zenei világáról, mely hangzása teljesen egyedi a dubstep műfajon belül. 2012-es ’The Adventures of Mr. Fox’ EP-jükön például a jazz és a dubstep különleges fúziója hallható.


A Heads Up és Univercity közös munkája gyümölcseként december 5.-én, csütörtökön (!) élvezheti a nagyérdemű a nem mindennapi produkciót. 

Mindenképpen kötelező buli, hiszen ritkán van ennyire minőségi, már-már művészi dubstepben részünk!

Lineup: Koan Sound, Wondawulf, Jumodaddy, AMB, Matt-U
Belépő: éjfélig 1200 Ft – éjfél után 1600 Ft (Borgore karszalaggal 1200 ft egész este)
18+


EVENT

EG
article in English also

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések