Compact Disco // november // új album

Új lemez, turné, új stílus. Az Compact Disco eddigi legizgalmasabb lemeze november 15-én jelenik meg The Storm címmel, melyről a zenekar annyira lelkesen mesél, hogy a rajongók legalább olyan elszánt izgalommal várhatják a hamarosan érkező albumot, mint Walkó Csaba: 

“Az A38 Hajón november 16-án bemutatjuk az új album dalait, majd az ország minden jó klubjában. Az új felállás mellett igyekszünk egy másfajta programmal és az eddigi műsorainktól eltérő hangulatú koncerttel előállni. A hamarosan megjelenő lemezen ugyanis annyi jó dal van, hogy biztosra megyünk. A kiváló hangulat előre garantálható.”


Az idei nyár talán legsikeresebb dalával a We Will Not Go Down slágerrel már adott ízelítőt a Compact Disco a készülő új albumáról és már játsszák is a rádiók a The Storm című újabb számot. Ez a tempós, lendületes dal is bizonyítja, hogy Walkó Csabáék körül új szelek fújnak. Koncertjeiken az elektronikus megszólalást gitárral és élő dobbal fűszerezték már az idei fesztiválszezonra is. Török Emese tavasszal csatlakozott a zenekarhoz és dobolásával elismerő kritikát kapott. Emese mellett új hölgy taggal is bővült a csapat - Lahucsky Krisztina lett a Compact Disco új gitárosa. Pál Gábor szerint ez sokkal könnyebben ment, mint várták: “Kriszta az első pillanattól fogva, nagyon lelkesen vetette bele magát a közös zenélésbe. Emesével amúgy már zenéltek is közösen, úgyhogy így talán könnyebben is ment neki a beilleszkedés. Szakos Krisztián, az eddigi gitáros, sok mindenkivel dolgozik még, így sajnos nem tudtunk minden fellépést összeegyeztetni vele” fejtette ki Lotfi Begi.



Emellett még Maár Róbertet is felkérte a Compact Disco, hogy valósítsa meg a fellépésekre a közösen megálmodott ruhákat. Robi kollekciója eleve extravagáns formákat hordoz, amit a zenekar is szeretett volna viszont látni magán. Az új stylingról Éder Krisztián készített képeket.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések