VIRUS 15 beszámoló // Dürlin 2013. október 19.

Hazánkban manapság a mindenkori fiatalság körében domináló, tiszavirág életű zenei-trendek között igazi kuriózumegy már tizenötödik évét ünneplő kiadó születésnapján mulatni. Még némely fesztivál is megirigyelhetné azt a lineupot amelyet a Bladerunnaz és Virus prezentált nekünk. Nyolc (!) Dj pörgette a lemezeket az éjszaka folyamána lelkes közönségnek.

Időben ez mégis hogyan lehetséges? Egyszerű a válasz, nem varázslat történt, hanem back to back felállásban (két DJ egyszerre, egymást segítve játszik, emelve a produkciójuk színvonalát)! A felvezetésről Mastif és Zero Method gondoskodott, kicsit sem kímélve a láthatóan lelkes tömeget. Őket az ünnepelt Virus kiadó két már több közös megjelenéssel is büszkélkedhető tagja, Optiv és BTK váltotta. Kegyetlen neurofunk büntetést hajtottak végre a feltüzelt tömegen, külön köszönöm nekik, hogy leadták az egyik személyes kedvencem, a Malfunction című közös számukat.


Ha bárki is azt hitte, hogy a legjobb részeken már túl van, nem számolt Ed Rush-al és Optical-al! Ők ketten képesek voltak egészen a végletekig fokozni ezt a neuro-csodát! Pláne, hogy a szcéna egyik legjobb MC-je támogatta őket, a méltán híres Ryme Tyme! A fáradhatatlanoknak a zárásról Jade és Mindscape gondoskodott egészen reggelig.

A hibátlan zenei hangzásvilág mellé remek vizuális élményben is lehetett része mindazoknak, akik nem csak a lábukat lesték, hogy el ne rontsák az ugrással kombinált X lépést.

Összességében minden drum’n’bass rajongó nevében köszönjük ezt a régóta várt szinte tökéletes bulit, és még egyszer boldog születésnapot Virus!

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések