CNN mondja // Budapest a második legjobb város a világon

ENG
Ezt mi eddig is tudtuk, hogy a koszos szépségtől a tündöklőig, a Budai vártól a József utcai napfelkeltéig; Budapest nagyon szép. Próbáltatok már úgy sétálni, hogy felfelé néztek? Mindig mindenki lefelé néz, rohan a dolga után, kergeti az életet, de egyszer nézzetek felfelé, a házakat, a tetőket, úgy az egészet. Mindenesetre a Condé Nuts Traveller Reader's Choice Awards 2013 80 ezer résztvevője Budapestet szavazta meg a második helyre a világ legjobb/legszebb városai listán.

Fotó: Dobrovits Ádám, innen: HUB

"Everything about Budapest was entrancing." - mondták is a résztvevők.

Hír forrása: itt.

A nyólckert ért sértések után most mindenki szívén begyógyulhatnak a sebek. Párizst és Rómát is simán odavertük. Éljen Budapest reneszánsza.

Korábban már adóztunk a város szépségének néhány különleges és rendkívül hangulatos képpel, de most íme ünneplésül egy újabb sorozat a HUB fészbuk oldaláról válogatva:

Soós Bertalan

 Ten PhotoArt
Jan Lukány
Németh Péter
Lakatos Benedek
Rizsavi Tamás
Bácskai András
és még rengeteg csodás kép...

Megjegyzések

  1. /////San Miguel de Allende is the best city in the world 2nd place are Budapest and Florence are you kidding and it`s not the CNN but Condé Nuts Traveller!It`s not making Budapest less beatiful but clearly shows the reliabilityof Hungarian sites when it comes to improve Hungarian image.Why!`There is no need for it,Hungary is a nice country with a bad history and if it will be capable to look foeward instead back in it`s history it can have a bright future!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések