Venice Valley – Stay [klippremier]Friss audiovizuális anyag a hazai terepen, s mivel mi is, akik zeneileg elég sznobok vagyunk, úgy gondoljuk, hogy érdemes, e dallamokat beengedni a hallójáratokba, ezért most interpretáljuk, a zenekar ígéretesnek érzendő végtermékét.[lentebb] És néhány sor maguk[ról]tól az alkotóktól; 


Venice Valley = Nyár. Az út a tenger felé, amikor a nap hajnalban feltűnik a horizonton. A homokba állított szörfdeszka, és a hab, amit a visszavonuló hullám hagy maga után. A rojtosra vágott farmershort, homok a farzsebben. A kibomló csomó a nedves bikinifelsőn, napszemüveg nappal és holdfényben is. Popdalok érzelmekkel, a budapesti színtér legfrissebb szereplőjétől.Szeptember elejével megérkezett a Venice Valley debütáló száma, mely a Stay címet kapta. A friss magyar elektro-pop együttes Hencz Péter és Sugár Andor kétszemélyes projektje. Bemutatkozó daluk és az ahhoz készült videoklip az idei nyár élményeiből és hatásaiból építkezik, egyúttal összefoglalja az előző három hónapot. 


Peti és Andor ez év tavaszán kezdtek el gondolkodni egy olyan projekten, aminek központjában az áll, hogy mind zeneileg, mind pedig képi világban nemzetközileg aktuális legyen, úgy, hogy közben saját egyéniségük is megjelenjen. 
Fontos volt, hogy a zene és a kép együtt éljen, így már zeneszerzés közben is minden egyes dallam valamilyen vizuális hangulathoz kapcsolva született, a hatásokhoz, amik idén nyáron érték a srácokat; amikor egy dél-európai kisvárosban a part felé sétálva először meglátod a tengert, amikor hajnalban hazafelé tartasz és egyszer csak kibukkan a nap a hegy fölött, vagy épp csak annyi, hogy a nagy melegtől szinte lassítva látod a parton az embereket.


Zene es szöveg : Venice Valley
Hangmérnök : Kováts Marci
Mastering : Schram Dávid
Rendezte és fényképezte : Hencz Péter
Segédoperatőr : Nyoszoli Ákos
Kameratechnikus : Benkő Dani
Asszisztens : Kádár Levente
Styling : Gönczy Andi
Haj : Bozó Csongor
Smink : Vozák Tímea és Horváth Ágnes
Werk- és zenekari fotó : Gáspár Milán
Model : Csilla @ICON

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések