UKF beszámoló // Dürlin '13 szept 21.

Sokat elmond egy buliról, ha az első 100 jegy szempillantás alatt elkel rá. A UKF és Bladerunnaz gárdák nevével fémjelezett est, egy szó, mint száz tömegeket mozgatott meg! Lássuk csak, mivel érték el ezt az impozáns eredményt! Elsősorban a több stílust átölelő, minden drum’n’bass fanatikus kedvében járó lineupnak köszönhető a siker. De ne szaladjunk ennyire előre.

Az estét a két hazai srác, a fiatal és tehetséges Klay, és az öregmotoros Chris. SU kezdte, mindketten külföldi megjelenésekkel rendelkező, tapasztalt Dj-k és producerek. Hybrid Minds-ra már érezhetően kezdett megtelni Dürlin, a liquid szerelmesei érezhették a kánaánban magukat több mint másfél órán keresztül.
Audio
Audio kemény stílusváltással követte, a teremben érezhetően egy szempillantás alatt megváltozott a légkor. Az eddig a háttérben várakozó, kinn alapozó keményebb arcok egy szempillantás alatt uralmuk alá vonták az első sorokat. Kegyetlen veretés kezdődött, főként neurofunk stílusban. A Therapy Sessions közönségén edződött Audio nem kímélt senkit, szusszanási időre egyedül pár rewind alatt volt lehetőség.
Tantrum Desire
Ha nem a BLZ-ről lenne szó, egy átlagos hazai buli már itt elérte volna a katarzisát, és egy-két levezető Dj után mindenki menne haza, Family Guy-t nézni pihenésképpen. DE itt szó sem volt ilyesmiről, Tantrum Desire következett, aki új erőt öntött az eddigre jócskán kifáradt közönségbe a jump up elsöprő varázsával. Sőt, még olyanok is elkezdtek X-elni a szett közben, akiknek ez idáig közük nem volt hozzá, és csak dülöngéltek a ritmusra.

Ez az embertelen energia egészen a lámpák felkapcsolásáig, és IAN Autorun játékideje végéig kitartott.

Az est egyik legmeghatóbb része volt a vége, mikor a liquid-es, neurofunk-os és jump up-os kifáradt fiatalok szinte kéz-a kézben hagyták el Dürlint, mindnyájan meggyőződve, hogy életük partyját tudhatják a hátuk mögött.

E.G.
Beszámoló 2013. szeptember 21. UKF party, Dürlin, Bladerunnaz szervezésében

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések