KÖZÖSSÉGI ÉLMÉNY VÁSÁR A KIRÁLY UTCÁBAN [SZEPT. 28-29]


Kétnapos közös piac, a Central Passage-ban & Dip-design passage & Királyi vásár [Budapest belvárosának bolhapiaca]Szeptember 28-29-én kétnapos termelői vásár várja a fővárosiakat és az ide látogató turistákat a Király utcát és a Paulay Ede utcát összekötő Central Passage-ban, a Gödör Klub előtt. A szeptember utolsó hétvégéjén megtartott piac különlegessége, hogy egy időben kerül megrendezésre a belváros egyik legnagyobb vásárával, a Királyi Vásárral. A Királyi Vásár a Király utca teljes területét foglalja el, a Közös Piac pedig a szokásos helyszínen a Király utca 8. számnál lévő Central Passage-ban lesz. Ugyanebben az időben, ugyanezen a helyen kerül megrendezésre a DIP-Design Passage nevű kreatív vásár is.




 A Közös Piac 2013 tavaszától havonta egy alkalommal várja az egészséges és megbízható forrásból származó termelői finomságokra vágyó érdeklődőket. A piacon megtalálható minden, mi szem-szájnak ingere, zöldség, gyümölcs, lekvár, süti, fűszerek és sok-sok odaadó figyelemmel és szeretettel készített finomság.


A havi rendszerességű vásárral a szervezők szeretnénk elérni, hogy a piacra járás ne csupán egészséges, finom és megbízható forrásból származó hozzávalók beszerzését jelentse, hanem közösségi élményt teremtve szórakozást is nyújtson a vásárlóknak. A Közös Piacra látogatók a zöldségek, gyümölcsök, sajtok mellett finom falatokat, ételkülönlegességeket is találnak, eközben pedig megismerkedhetnek Magyarország legkreatívabb termelőivel is.
A piacon kizárólag egészséges ételeket, finomságokat, találhatnak a látogatók tartósítószerek, káros növényvédő-szerek és manipulált gének nélkül. A vásáron megjelenő hazai kistermelők, őstermelők és kis manufaktúrák ellenőrzött forrásból származó, minőségi alapanyagokból készülő ételkülönlegességeket, saját termesztésű zöldséget, gyümölcsöt, fűszereket és más finomságokat kínálnak az érdeklődők számára

Közös Piac & Dip-design passage & Királyi Vásár

2013. szeptember 28-29, 10-17 óráig

Central Passage – Új Gödör Klub - 1061. Budapest, Király u. 8.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések