TÖK HALK A SZIGET - ez gáz



Napok óta olvasni mindenhol, hogy folyamatosan halkítják a szigetet, még mi is írtunk róla, és noha már az első felháborodások pillanatában is a megengedett decibel érték alatt volt a hang, minden utcában, ennek ellenére a NAGYMELEGRE való tekintettel halkították, aztán megint, merthogy még így is hallani és nincs zajfogó fal. Bázé.



Na de eddig ez mindegy is volt, van olyan állapot, hogy mindegy az egész, de tegnap a Fratellis koncert alatt tűnt fel először többeknek is, hogy a keverőnél állva kábé alig hallani valamit, vagy legalábbis olyan, mintha a fürdőben hallgatnád a rádiót, a tus alatt – mindegy.

Aztán Editorsnál már rutinosan az első sorba álltunk, hogy élvezhető legyen a dolog, de ennek is az lett az eredménye, hogy még cSAK be sem dugult a fül a koncert végére, akkor meg mi értelme van így az egésznek, lehet nézni Ustreamen is ingyé, vagy megnézni valami rangosabb fesztivál szettet youtube-on – ja de ez így sokkal egészségesebb, igaz. Akkor nem is mondtam semmit. 

Megjegyzések

  1. a keverőpultnál állva azért halk a zene, mert hangosításnál alapszabály (kellene, hogy legyen), hogy a színpad/backstage környékére nem juthat be a közönség felé közvetített hangerő - mindez a monitorozás miatt szokott történni. ha a pult mögött nem őrülsz meg a hangzavartól, jól csinálod a dolgot:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések