ROBBAN - E AZ OZORA BOMBA [?]


S lesz-e made in hungary woodstock [tudjuk, hogy kis magyar Woodstock már volt]? Mindenesetre finom kis táptalajt nyújt a jelenség, a különböző összeesküvés elméleteknek, hogy szigettel egy időben van és egyéb ilyen mókák [de ez inkább kormány (drog)politikák meg hasonlók]. - elengedni kell.



A Woodstock hasonlat pedig nem a vintage hullám divat szekció mellékterméke, hiszen a jelenlegi állás szerint éppen valami hasonló dolog alakul ki arra tájt, mint ezerkilencszázhatvankilencben – nem itt, hanem tök máshol, de lassan behozunk mindent-, amikor a kontrolálhatatlan tömeg eredménye, egy ingyenes fesztivál lett – mely azóta is a leghíresebb ever. 



Ugyanis Ozorára, ha bár még engedélyük nincsen, a jegyeket, mint tudjuk eladták 10-20 ezer példányban külföldre – kis országimázs rombolás, de hát ez nem olyan turizmus, férjen bele-, és persze itthonra is. Jegyet vissza nem adunk! – folyamatosan engedik be az embereket, akik érthető módón, messziről és bulizni jöttek, állításuk szerint akkor is fognak, ha nem lesz fesztivál, majd csinálnak maguknak, elméletben bebukott jeggyel, de nonprofit módon, úgy legális, ha még létezik gyülekezési jog – biztos érdekes lesz, várjuk a fejleményeket. Szeretet és barátság. 



Plusz írunk is, hogy akkor what what… 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések