MUTE // NEM CSAK EGY BULI - PARTY SOROZAT [!] - *lesz még [SZEPT 7.]


Mint minden nagy ötlet, a MUTE is egy egyszerű beszélgetéssel kezdődött. Az alapkoncepció sem volt bonyolult: létrehozni egy olyan rendezvénysorozatot, ami visszanyúl a techno partyk underground gyökereihez és hangulatához, egyúttal beemeli önmagát a legújabb trendek és műfaji változások közé. Ennek eredményeként pedig megszületett a Musical Temptation, azaz a MUTE.



Miután ez megvolt, eldördült még néhány ital, és mindez kibővült annak ötletével, hogy a hazai közönséget meg kell ismertetni olyan DJ-kkel, akik itthon viszonylag szűkebb körben ismertek, de például Hollandiában, vagy Németországban már régóta százezres tömegeket őrjítenek meg minden egyes fellépésük alkalmával.



E szándék értelmében a MUTE egy olyan közönséget szeretne összerántani, akik szomjazzák a techno bulik szubkulturális közegét, azok közösségi jellegét, és az alulról szerveződő, baráti rendezvényeket támogatják. Épp ezért a MUTE egy régi-új, de Magyarországon eddig kevéssé ismert (vagy talán már elfelejtett) koncepciót szeretne megvalósítani, ahol a nem titkolt szándék az, hogy minél emlékezetesebb és kultikusabb bulik valósuljanak meg.




Jegyelővételi időpontok a Corvintető (official)-n a MUTE-ra: 
Szerda, csütörtök, péntek, szombat 22:00 - 06:00
1085 Budapest, Blaha Lujza tér 1-2

Info + jegyek telefonon és emailen:
mutehungary@mail.com
+3630 973 74 35


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések