KORTÁRSMŰVÉSZET A PARTON // ARTPLACC TIHANY [AUG 16 -20]


Kicsit távol esik a fővárostól, bár a tér és az idő relatív, de mivel még tart a szezon, és a hőség is, remek program lehet aktív pihenéshez, hiszen nyáron a képzőművészet is nyaralni megy, de elegánsan a gyökereket ápolva; Tihanyba.




Harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Artplacc Kortárs Művészeti Fesztivál. Ez a pár napos összejövetel galériákat, gyűjtőket, érdeklődőket és természetesen művészeket csábít a Balaton partra, de a lángosolaj és naptejtől megtisztított környezetbe. A hagyományos festmény-szobrászat mellett a videóművészet és a  fotóművészet is képviselteti magát, illetve színházi előadások, olvasó liget  teszik színesebbé augusztus 16-20 között a félszigetet. Akinek hiányozna a móka, a kikötőben megleli a hurbacsapókat és a lemezpörgetőket is.



Kiállítók:
Deák Erika Galéria //  DOVIN //  Erdész Galéria & Design // Faur Zsófi Galéria // Galerie Gaudens Pedit Lienz // INDA Galéria // kARTON // MAG // mono // Nessim Galéria // next ART // Várfok Galéria // Kálmán Makláry Fine Arts // Vass Collection //  Inventio Arts //  art quarter budapest

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések