Képzelt riport egy balatoni elektronikai fesztiválról [B.MY.LAKE]


Röviden: Szuper volt. Hosszan: 



Az alagúton át vezető úton lehetett ereszkedni a régi pártüdülő területén rendezett B.my.Lake Fesztiválra. A kevés tábla ellenére mindenki odatalált, aki preferálja az igényes elektronikai zenét és unja a diszkók légkörét. 



Vízparti tobzódás a még épülő helyszínek között indult, ahol már lehetet lépegetni a jól ismert ritmusokra is. A melegben különösen jól esett mártózni a magyar tengerben, ami ha nem is homokos, de hangfalakkal ellátott. 



Chris Tietjen játékával mindenki ráhangolódott az elkövetkező 53 órára. Őrült bulikat nyomtak egymás után Carl Craig, Tiga, John B, Ryan Crosson. A lemez pörgető srácok sokat köszönhetnek a Pingvinnek, Bajusz Úrnak, az óriás diszkó gömbnek. 



Délelőtt árnyékba húzódva, függőágyakba pihenve, gyerekmedencében lépegetve relaxált a közönség és gyűjtött erőt a következő estére. Végre egy kellemes hétfői nap volt, amit Extrawelt aranyozott be és tovább fényesített Zomboy. 



A táncoló tömegből kilépve a szél orkán ereje sodorta a rave-edő embereket.  Augusztus 20-án senkit nem érdekelt, hogy fúj a szél vagy elmarad a tűzijáték, mert a zárónap, erősre sikeredett. Egyértelműen Oliver Koletzki és bájos énekesnője nyerte a képzeletbeli trófeát. A buli vége fájdalmasra sikerült. Hajnali 6kor lekapcsolták a zenét és mindenkit hazatessékeltek… de a honlapon „Jövőre ugyanitt!” felirat virít. Legyen így!.)




Ferenczy Noémi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések