OZORA FRISS INFÓ // mégis lett engedély

Lesz fesztivál, mint magánrendezvény: magánterületen van és a szervezők magánklubot alakítanak, erre nem kell hatósági engedély. Hasonló trükkhöz folyamodtak májusban a Deeprog békés pszihedellikusai. FRISS: végül megkapta az engedélyt a fesztivál a SOK DRÁMA utána, holnaptól hivatalos hatállyal mehet a menet. (HVG)


Gerendai Karcsi pedig felajánlotta, hogy Szigetre átszállítja az embereket és beszámítják a sziget jegy árába az Ozora jegy árát. Édespofa, nem? Azért eléggé dobott egy nagy adag kerozint arra a pislákoló-parázs összeesküvés elméletre az egésszel és kapcsolatrendszerével kapcsolatban (meddig ér el vajon a keze?). Na de ez azért egy kicsit durva lenne meglékelni egy fesztivált nyitás előtt napokkal, nem? - UGROTT A TERVE

Plusz ajándék a fesztiválra érkezőknek: a rendőrök mindent ízekre szednek. Még a kontaktlencsetartóba is benéznek, hátha ott csempészik a fiatalok az LSD-t. Nade tényleg most miért az Ozorára kell rászállni? Mindenki tudja, hogy mi folyik mindenhol... - NEM ÁTALLANAK LETARTÓZTATNI EMBEREKET!


A fesztiválon levők élményeit várjuk: info@budapestiejszaka.hu. Negatívat, pozitívat is!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések