WE ARE ROCKSTARS // WNDRLND ÉS ZENÉLŐ SZÖKÖKÚT – mert olyanból is van már új a Margitszigeten bizony


Mindenki tudja, hogy milyen a WNDRLND – vagy ha nem akkor meg kell nézni. Éppen ezért mindig kicsit furcsa, ha olyat látunk, hogy koncert, helyszín; wndrlnd. Főleg, ha ez a bizonyos koncert egy olyan banda [we are rockstars] eseménye, melynek egy órája alatt, általában ugrálnak meg ismeretlen kortárs táncot járnak a vendégek/nézelődők. Na már most, ezt a címben szereplő helyszínen kicsit nehéz megvalósítani, habár az igaz; hogy voltak próbálkozások, nem mindenki számára érdekes eredménnyel – nekem az volt. 




Ja és azt is hozzá kell tenni, hogy sokan voltak [tömeg] és a hangulat is kielégítő, inkább csak egy negatívot lehet elmondani; a koncert után nagyjából vége a volt a bulinak […]




A [még mindig] törött kisujjal létező Faragó Tamást [gitár], akárcsak a Volton, a máshonnan ismert Baricz Gergő helyettesítette, ez alkalommal is.  




Koncert után aztán egy villáminterjú keretében – elsősorban az érzelmekre hatva-, Faragó Tamással, kifelé sétálva a szigetről, gyönyörködve brand (nem)new szökőkút szépségeiben, többedmagunkkal, kérdeztem arról, hogy;


KÉRDÉS: milyen érzés, hogy nem te vagy a színpadon [bár az nem volt, Volton meg biztos jobban fájt. -a szerk.]

FT; Mindig is kíváncsi voltam, hogy hogy néz ki az a banda, amiben játszom, akkor amikor nem vagyok benne, illetve, hogy egyáltalán, milyen az egész, hogy szól… etc.

- itt vége szakadt a dolognak, mert mindenkit mellbevágott, hogy hétszázötven forint egy lángos, de Tominál volt m&m’s és az megoldott mindent. 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések