Tip Top Bár // Budapest legjobb éjszaka #001


Új cikksorozatunkon belül szeretnénk bemutatni Budapest alapozóhelyeit, hamár az egyik legjobb dolog a városban az éjszakai élete. Bár persze egy házibuliban gangos muskátlis százéves épületben is kellemes alapozódni az estére, de a szomszéd nagyik ennek valószinű kevésbé örülnek. Amellett pedig a pult-támasztás, bárszéken-ülés, műfűben-fetrengés élményét és a nagyobb társaságot igen csak magas szinten lehet élvezni a város kedvenc helyein. Sorozatunk nyitó számaként a Tip Top Bárról szeretnénk irni Nektek. A frissen nyilt tetőteraszos helyet már röviden bemutattuk korábban, ámde most csapjuk bele a részletekbe.




A Tip Top Bár a Közhelyből közelithető meg lépcsőről, Kecskeméti utca 3., Kálvin tértől pár percre. Bár a 7 emelet megmászása a csigalépcsőn lehet kicsit fullasztó, lefelé talán gurulós pár fröccs után, de higgyétek el, hogy megéri. Látvány, kilátás, hangulat, megéri na.
Hétfőtől szombatig vannak nyitva (16.00-22.00) most már szerencsére, eddig csak szerdától voltak. Persze a növekvő látogatottság már az asztalfoglalást is indokolttá teszi, tegyetek Ti is igy! (+36 30 828 77 14)
A kilátás tényleg nagyon jó, körbe csak fémkerités, igy semmi nem akadályoz a tériszony érzéstől, mikor a körbe szélső padokon ülünk. Nem minden napi, nem unalmas és nagyon hangulatos. A bárpult mellett még egy kis műfüves elheverő is várja a lustálkodni vágyókat.
Szintén nagyon pozitiv, hogy általában DJ szolgáltatja az "élő"zenét. Rooftop parti! Kéne egy olyan már nagyon, medencével, napközben koktélozással. A medencén kivül a Tip Top hozza ezt.
Az árak átlagosak, a pincérfiúk helyesek, kedvesek. Kaja is van. (A Közhelyben lent, ha azóta fent is lehet kapni, javitsatok) Fizetés csak készpénzzel, ami nagy bánatomra szinte minden budapesti szórakozóhelyen, romkocsmában igy van.

Egy szó több, mint száz: szuper hely!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések