PSZICHEDELIKUS PIXEL MARGARÉTÁK - ez lesz (ha) abszint volt // vam design & nincs gogh.


Takarékos, celebekkel tűzdelt abszint-partin tettük tiszteletünket a múlthét folyamán. Élményekből nem volt hiány. A programpontokat követve egy kedves kis előadást hallgathattunk meg a titokzatos ital történetéről valamint használatáról, amit íziben alkalmazhattunk is kisporciózott [meglehetősen minimális] alkoholunk elfogyasztása közben. 



Mindezek után rögtön belevetettük magunkat a kiállítás adta élmény élvezetébe, melyet kedves idegenvezetőnk lektorált - VanGoghiába. Hősünk igen beteg lelki világát hűen ábrázolta szemeink előtt, melyet falon függő alkotásai is alátámasztottak. A képek egyébként nem eredetiek, viszont digitálisan feljavított színekkel büszkélkednek. Rengeteg margaréta, vibráló színek, ismeretlen asszonyok, cipők, egy-két korai mestermű és pár pixelrengeteg. Néhány kép együttes 3D technikával elevenedett meg előttünk, de ez inkább gyanúsan marketing szempontokat elégített ki, mintsem minket gyanútlan látogatókat. 



Összességében az élményt közepesre értékelném, Van Gogh nagysága látható és felismerhető a kiállítást megtekintvén, de egy művész eseménydús élete mindig tartogat tanulnivalót az utókornak, tehát kalandra fel! Irány a VamDesign! hehe





P.S.: Ha arra jártok a kiállított iPad-en ne felejtsetek el fotóemléket hagyni magatokról az utókornak! 



ÁNYOS NÓRA

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések