MÁSFÉL ÓRA KAUKÁZUS + TÍZ PERC // ZÖLDPARDON (zp) - AUG 3. [szombat]


Egészestés mókát sejtet a Zöld Pardonban az ismét aktív Kaukázus.  Szokásos fesztiválkoncerteknél hosszabb, akusztikus blokkal kibővített programban, a jól ismert slágereken kívül új hangok is felcsendülnek majd a Lágymányosi* híd budai lábánál augusztus 3-án, szombaton. ESTE.



A fesztiválkoncertek után ismét önálló bulira készül a tavasz óta újra koncertező Kaukázus. Az ország egyik legnépszerűbb alternatív bandája három év kihagyás után idén áprilisban tért vissza, ősszel pedig új lemezzel is előrukkolnak majd, amiről már a Zöld Pardonban is ízelítőt adnak augusztus 3-án.
- Az összeállás óta nagyon egyben van a csapat, a közönség visszajelzése alapján érettebb, letisztultabb, „space”-esebb lett a hangzásunk. Folyamatosan fesztiválozunk, úgyhogy jó lesz végre ismét egy 100 perces, önálló koncertet nyomni, amibe most még egy akusztikus blokkot is beékelünk. Új dalokat is hozunk a ZP-be, elhangzik majd a megosztó „Édes Anna” című számunk is, ami elég félelmetes hangszerelést kapott. Rengeteg sztori történik velünk a nyár során, amik ihletet adnak egy-egy új dalhoz, és gyűlnek az ötleteink is. Úgyhogy a koncertezős időszak végeztével stúdióba vonulunk, és elkezdjük a visszatérő lemezünk munkálatait. De addig is, a nyáron még lesz jó néhány fellépésünk országszerte, legközelebb Budapesten, augusztus 3-án, szombaton este 20 órától, a Zöld Pardonban – számolt be a zenekar terveiről Kardos-Horváth János énekes.


A koncertre a belépő 600 Ft-ba kerül.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések