Futurspektív végelgyengülés és AHA élmény // mókakocka inspiráció a trafik-gate jelenséghez


BRKNGNWS; ARANYÁRBAN, AZ EZÜST MARLBORO - haha

Hát ezt is megértük; most már tényleg lehet spórolni azzal, ha nem veszünk cigit, és minden alkalommal töltögetni a befőttes üveget papír ezerforintosokkal, mikor úgy érezzük, húderágyújtanék/nánk.

De ez persze jó, mert – főleg nekünk/nektek, kik vagyunk (?) nem dohányzók-, a mentolos cigi egészségesebb, mint egy alma, de sokkal drágább, az alma meg az orvost távol tartja, mindenki jól jár, társadalombiztosítás és napocskavigyor.
A másik meg, hogy úgyis keveset mozog a pubertásutáni generáció, és így majd elsétálnak az messzi trafikok kerületébe, vagy/sőt igénybe veszik a bkk-t, ami közösségi, tehát szintén jó, hiszen mi végre találták ki azt a szót, hogy szociálisháló, meg kapcsolatépítés – remek alkalom, semmi szarkazmus.
És, hogy aktualizáljuk a témát magunkra; este különösen jó lesz, mert egyszer elfogy a cigaretta a farzsebből vagy retikülből, és mindenki a tánctéren ropja majd, s akit kiszemeltél hajnad’, nem tűnik el a nikotinfelhők sűrű ködében, csak stresszes lesz és ideges, de kihívások nélkül, az élet nulla.  
Summázva a dolgokat;
                                       - … ennyi. 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések