FISH! // LEGYÉL TE IS HAL AZ akváriumban // DE EZ a ZÖLDPARDONBAN LESZ - AUG 2. [péntek]



Közösségi különlegességnek ígérkezik a Fish! zenekar augusztus 2-i koncertje [ZP]. Túl azon, hogy új dalokat lesznek a szeptemberben megjelenő, „Konzervzene” című albumukról,  születésnapoznak is, illetve a jelenlévők bevonásával leforgatják legújabb videóklipjüket is. (Y)



A 100% hard popként maNifesztálódó Fish! pár hete mutatta be  „Gyere ki a rétre” című dalukhoz készült kisfilmet, de a zenekar máris egy új klip forgatásán dolgozik. Ebben pedig a Zöld Pardon közönségét szemelték ki alanynak augusztus 2-án, pénteken este 20 órától.

- A „Gyere ki a rétre” óriási hype alatt áll, YouTube nézettsége nem egész egy hónap alatt túllépte a 60.000-et is [közösségi média]. Zsír. És idézve; "bár beharangozóként már készítettünk egy szöveges, illetve egy mobiltelefonnal forgatott videót is az új album egy-egy dalához, mégiscsak a „Gyere ki a rétre” az első igazi, hivatalos klip a „Konzervzene” című szeptemberben megjelenő lemezünkről".
 A ZP-be a régebbi, jól ismert számok mellett természetesen a készülő album tök dalaiból is hoznak majd párat, ráadásul ezek közül az egyikre egy újabb klipet szándkoznak forgatni. Ehhez viszont elengedhetetlenül szükségük lesz majd a közönség segítségére is, de hogy milyen formában, az egyelőre maradjon meglepetés 

– mondta Kovács Krisztián, alias Senior a Hal - banda énekese, aki éppen egyetlen nyári önálló koncertjén ünnepli majd a születésnapját, augusztus 2-án, este 20 órától, a Zöld Pardonban. A Fish! előtt a Csakazértis játszik majd - valaki. 


A koncertre a belépő 400 Ft-ba kerül.

Event

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések