Ingyenes születésnapi PASO megakoncert - június 8.

Szereted a ska zenét?  Rajongsz a Pannonia Allstar Ska Orchestráért?  Vagy egyszerűen imádod a felejthetetlen koncerteket? 
Akkor június 8-án, 20 órától a budapesti Szabadság téren a helyed! 

Akik ott lesznek, biztosak lehetnek benne, hogy egy fantasztikusan magával ragadó, ugrálós, táncolós koncerten vehetnek részt, ahol az elmúlt évtized legnagyobb slágereit hallhatják, sőt vendégművszészekben sem lesz hiány aznap este. (Harcsa Veronika, Kiss Erzsi, Szűcs Krisztián)
A 10. születésnapját ünneplő PASO a Belvárosi Fesztivál keretében lép fel.  A zenekar az underground klubokból egészen a Sziget nagyszínpadáig jutott hihetetlen gyorsasággal, onnan pedig köztudottan nemzetközi fesztiválokig vezet az út. A vidám, energikus zene már 17 ország fiatalját hódította meg, így külföldön egyértelműen ők a magyarországi ska zene nagykövetei.

A PASO frontembere elmesélte, hogy a koncerten hallható zenei listát a Facebookon szavaztatták meg a rajongókkal, sőt azt is elárulta, hogy ez alapján a Gagarin, A Tenkes kapitánya, a Hungarian Dish és a Babylon Focus biztosan meg fog szólalni az este folyamán. Azonban nem kell aggódni, az ős-PASO rajongók is tombolhatnak majd a régi számokra is, mindezt a zenekarhoz visszatért Csáki Zsolt gitárjátékával fűszerezik meg. 

Bővebb információért kattintsatok az alábbi linkekre, vagy egyszerűen gyertek el június 8-án és tomboljatok velünk a koncerten:
http://paso.hu/
http://www.facebook.com/pannoniaallstars https://www.facebook.com/belfeszt
http://www.facebook.com/events/590170807662637/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések