HOT Marketing Club - tudásmegosztó találkozó - Holdudvar május 30.

Startupok, online marketing, design, mobil app, fejlesztés. Ha ezek a kulcsszavak türközik érdeklődésedet, akkor érdemes ellátogatnod a HMC egyik rendezvényére. 2013 nyarára a margitszigeti Holdudvarban kiköltözik a rendezvénysorozat, minden hónap utolsó hetében laza fröccsözés keretében lehet beszélgetni, figyelni, tanulni.
Az első esemény május 30-án lesz látogatható. Részletek a programokról:

MÁJUS 30. 19.00
HOT MARKETING CLUB MEETUP #11 // STARTUP MARKETING
Az elmúlt időszakban nagyon felkavarodott az állóvíz idehaza 'startup' témában. Prezi.com, Ustream, LogMeIn hazai sikertörténetei, a JEREMIE-programok, Mi is belecsapunk a lecsóba egy újabb startup fókuszú „mítáp” erejéig, és meghintjük egy kis marketing-varázsporral. Startup-esettanulmányok, marketingpraktikák és fröccs várható.

KAIZER GÁBOR (Co-Founder @ ReVISION): Megnyitó és bemelegítés
Az olcsó marketing-hús leve

LOCHER TAMÁS (CEO @ Purpose Industries): Startup PR
Tamás az egykori LOOKK.com közösségi fashion platform (http://www.crunchbase.com/company/lookk) társalapítója. Tamás a saját startup marketing tapasztalatairól fog mesélni.

SALLAI DANI (senior account manager @ Higher Click): Toptal.com & flikli.com case studies
Viszonylag ritkán esik meg, hogy 3 angolszász srác Thaiföldön történt megismerkedésük után úgy döntsön, hogy Budapestre költöznek SEO ügynökséget építeni. A Higher Click olyan ügyfeleknek dolgozott az elmúlt években már a Dohány utcai irodájukból, mint az Atari, a neves chef, Nigella vagy épp a 99designs.com startup. Dani vezető tanácsadó a cégnél és két inbound esettanulmányukat fogja megosztani velünk a meetupon.

KATHRIN FOLKENDT (Marketing Consultant / sector5 Vienna): AARRR and other startup marketing tips, from Vienna with love Kathrin többek közt két izgalmas rendezvényt is szervez Bécsben, az International Geek-Together mellett pár hónapja elkezdtek egy Startup Marketing Vienna meetup-ot is. Ennek apropójából elhívtuk előadni Kathrint, hogy élinkítsük a Monarchnia-beli marketing know-how cseréjét.

További információk:
BECSÜLETKASSZA
Belépőként fizess annyit, amennyit neked megért az event / amennyivel szívesen támogatnád az eseménysorozatot!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések