Újra lesz Gödör Klub - fogtok járni?

Új helyszínen folytatja az üzemelést a Gödör klub.

Ősztől a Gödör Klub új állandó helyszínen folytatja működését. Az agora és összművészeti kulturális központ a Deák tértől alig pár percre található Király utca 8-10-be, a Central Passage-ba költözik.

A kulturális tartalom, a Gödör befogadó és támogató összművészeti kulturális központ-jellege nem változik. A közönségét napi 2-3 élőzenei koncert, performanszok, kortárs tánc- és színházelőadások, civil programok, kiállítások várják majd. Az új Gödör Klubban a terek flexibilisen változtathatók lesznek, így még több párhuzamos programra lesz lehetőség, miközben zavartalanul folyhat majd a már megszokott környezetbarát működés mellett a sok-sok beszélgetés, találkozás, ismerkedés.

Az új helyszínen a Gödör hagyományos agora funkciója sem vész el, sőt tovább erősödik: a Central Passage-ba beköltöző Gödör Klub az egész átjáró arculatát átalakítja és a VI-VII. kerületben kialakulóban lévő budapesti “Soho” egyik népszerű, pezsgő központjává változtatja. A stáb tervei szerint a jelenleg szürke és üres átjárót a Gödör Klub egy összművészeti és zöld kulturális-közösségi térré alakítja, melyben nem csak jó lenni, de újfajta kapcsolatok is létrejönnek a város lakói között a kultúra, a munka és a kereskedelem világában. A Gödör Klub a plázafunkciót kívánja újraértelmezni: az elképzelés szerint a klub mellé beköltöző üzletek felelős vállalkozások lesznek, melyek törekednek az ökológiai környezettel való harmonikus viszonyra, minimális közvetítői közbenjárással forgalmaznak minőségi termékeket, erős társadalmi felelősségvállalási programmal rendelkeznek és hisznek a közösségek erejében.

Olvasható  a közelmény a Gödör facebook oldalán.

Azt hiszem egy kis színesítés tényleg ráfér a helyszínre. Kérdés az, hogy a Gödör viszi e magával kialakult körét vagy inkább a helyszín miatt volt vonzó és a többség átszokott az Akváriumba?
Na hát meglátjuk, addig is várjuk a véleményeket. Aki járna és szerinte mások is járnának inkább az új Gödörbe nyomjon egy like-ot!


Addig is Gödör Kemping:


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések