Hétfőn is buli: Lone Catalysts, USA (hiphop)

MONDAY SESSION w. J SANDS (Lone Catalysts, USA), THE SHOW CREW, VANIS

2012. április 9. 21:31
Akvárium Klub (egykori Gödör)

Szerencsére nem ez az első alkalom, hogy híres nemzetközi fellépőt köszönt a Monday Session. A Gangrene, Vadim vagy Jon Kennedy után április 9-én J Sands epizódja következik az Akváriumban.  Egy vérbeli hip hop rajongónak biztosan nem kell elmagyarázni mi is az aLone Catalysts. A kilencvenes évek közepén alakult formációban J Sands rímelt a mikrofonba és J Rawls pakolta alá az ütemeket.


Közös, független kiadójuknál, a B.U.K.A.-nál három közös nagylemezt hoztak ki (Hip Hop, The Catalyst Files, Good Music), számtalan maxit jelentettek meg, és olyan nevekkel dolgoztak együtt, mint Talib Kweli, J Live, Biz Markie, Grap Luva vagy Mos Def. Szerepeltek a legendás Superrappin válogatáson is, és még nagyon sokáig lehetne sorolni a projekteket, amelyekben így vagy úgy közreműködtek.
Bár sosincs kizárva a visszatérés, egyelőre úgy tűnik, hogy a Lone Catalysts története véget ért, úgyhogy J Sands gyorsan bebizonyította, hogy nemcsak a mikrofon, hanem a samplerek között is megállja helyét. The Breaks című, kétrészes nagylemez-sorozatában a hiphop örök ütemeit dolgozta fel tiszteletadásként és persze a szövegeket is ő reppelte fel. 
J Sands olyan figura, aki a valódi hiphopot testesíti meg: csak a bít, a mikrofon, ritmus és lélek!
Hazai részről sem lesz érdektelen az este, a tengerentúli műsort a legelektronikusabb magyar hiphop banda, a The Show Crew, azaz Bigmek és Zéessó fogják felvezetni. 
A koncert után pedig az S10 soundsystem Fantom Az és mr. Masters, Vanissal kiegészülve pumpálnak hajnalig!
Kezeket a magasba!


Vizuál: Tésztaköze & Lobot

Belépő:1000 huf

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések