Long Play 33 1/3 - hazai britpop/indie zenekar bemutatás

Long Play 33 1/3
http://www.longplay3313.hu/

Kedves olvasóink!

Hadd mutassunk be nektek egy együttest, akiknek nem is olyan sokára a Silenus pubban (november 23.) lesz koncertjük, májusban jelent meg első album (meghallgatható ITT) és már videóklippjük is megtalálható!


A Zenekar a 60-70-es évek csillogó, fekete hanghordozójáról, a bakelit lemezről (Long Play record, percenkénti fordulatszáma pedig: 33 1/3.) lett elnevezve, mintegy útmutatókét stílusirányzatunkra. A kvartett '60-70-es évek klasszikus rock zenei hangzásvilágát és életérzését adoptálja a jelenlegi zenei világunkba a popularitás jegyében. A zenekar angol nyelvű saját dalokat játszik. Az LP zenéjére nagy hatással voltak: U2, Oasis, Killers, Beatles, Led Zeppelin, Uriah Heep, Verve, Deep Purple..
A zenekar tagjai:
Békei István (gitár, ének), a zenekarvezető, aki a The BlackBirds magyar Beatles emlékzenekar és az FG-4 Illés és Fongráf emlékzenekar basszusgitárosaként ismert.

Bakó Balázs (dob, ének), aki a SuperSonic frontembereként is ismert.

Derecskei Zsolt
(billentyű, gitár, ének), aki a The BlackBirds magyar Beatles emlékzenekar és az FG-4 Illés és Fongráf emlékzenekar billentyűs-gitáros-énekeseként ismert.

Fehér Zoltán „Szegecs” (basszusgitár), aki a FÉK és UC2 zenekarokból ismert.
A zenekarról több tájékoztatást kaptok a honlapjukon és még itt is! KLIKK

Gyertek el és nézzétek meg őket élőben a november 23-ai koncerten! Fészbuk esemény itt.

Tetszett? Oszd meg, lájkolj vagy küldd el a bejegyzést a barátaidnak, hogy ők is tudjanak róla! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések