Húsvétkor is buliznál?!

IGEN IGEN IGEN!!


Hétfőn se suli, se zh, se meló!

Az a helyzet, hogy ezen nem gyenge indokokon felül még tudunk szolgáltatni! Például Gigi Barocco, Andro, Wondawulf, Palotai egy este egy helyen??

IGEN! Voltatok Studióban mikor BB, Pendulum DJset, Steve Aoki volt? Nos ott találkoztam először hajnalban Gigi Barocco zenéjével, és bár már akkor órák óta buliztunk, lábunkon alig álltunk, amint megszólaltak keze alatt a varázsos zenék, rögtön táncraperdültünk és fulladásig roptuk. Igazából az már nem is tánc volt, hanem a részecskemozgás olyan szintje, mikor már a sejtjeid is a zenére rezegnek!

ELECTRO CRAZINESS: GIGI BAROCCO+Andro+Palotai+Wondawulf@EVENTS HALL


 Szerintem Andro-t, Palotai-t és Wondawulf-ot nagyon nem kell bemutatni, de Barocco-tól hadd mutassak egy mixet, hogy úgy érezzétek, azonnal menni kell :) higgyetek nekem.





"A belépő 1500 magyar forint, de ha hajlandó vagy hülyét csinálni magadból és teljes jelmezes nyúlnak, csibének, tojásnak vagy sonkának öltözöl (egyéb ötletekkel nyugodtan sokkolhatjátok az infolinet, főként hétköznap hajnali 3 felé érdemes), mi azon túl hogy halálra röhögjük magunkat hajlandóak vagyunk ingyen beengedni és még az első alkohol-löketedet is megadjuk a Kalinka jóvoltából."

Helyszín: Eventshall, Hajógyári sziget

Aztán van itt egy s más még a tarsolyomban!

PLUR!

"A szó, ami szinte minden raver jelmondatává vált, most egy party keretébe foglaljuk: 2011. Április 24-én, Húsvét vasárnap, a belváros vadonatúj szórakozó- helyén, a Kashmir Undergroundban, ahol 2 teremmel, 10 DJ-vel, számtalan zenei stílussal várunk titeket!


Az estét
Simon és Bateman nyitja, akik elektró zenéikkel pörgetik fel a közönséget, ami után magasabb BPM számra kapcsolnak a dj-k: BlasterNOX, DJ Flatline és RikeR prezentálják a legjobb happy hardcore, uk hardcore zenéket. A kisteremben a warm up nzr és a rave breaks feladata, majd a dubstepé lesz a főszerep, először dtr & HUman, később boc előadásában, végül pedig Envo veszi elő drum & bass lemezeit."

Promo videó:


Club Kashmir
Belépő: 800 HUF
Korhatár: 16+ 


http://www.plur.hu/ 

Antropos.hu 8. Születésnapi Party - 2010 legjobbja díjátadó @ MERLIN

EGY IGAZI DJ FELVONULÁS!!!I ÓRIÁSI PARTI LESZ :)

!ANTROPOS.hu 8. Születésnapi Party - kezdés 22h
Belépő: 22-23h 800 HUF, 23h után 1000 HUF

NAGYTEREM:
Koncert: Akkezdet Phiai live
Koncert: Compact Disco live
DJ: Palotai (Tilos) vs Tmx (Kollektiva), Pryus (Ninjabreakz)+ Mc Blu ID, Tolo (LavaLava), 0.5kilo (Mameluk System), Clairvo (Mustbeat)...
VJ: Praxinoscope visual team (antropos.hu) + FLUX

KISTEREM:
DJ: <mégtöbb dj>, Miss Cheeky (antropos.hu), LNF, VODI (partyspace.hu), Captain Knuckles ( ILL Fest)
VJ: Praxinoscope visual team (antropos.hu) + FLUű


Helyszín: Merlin
Belépő: 22-23h 800 HUF, 23h után 1000 HUF

Kellemes Ünnepeket :P  

TETSZETT A BEJEGYZÉS?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések