Budapesti alternatív útikalauz


Szeretnék Nektek bemutatni egy alternatív utazási ügynökséget. Egy fiatalos és lelkes csapat segítségével az igazi és pulzáló Budapestet ismerheted meg! Személyre szabott túrákat szerveznek, külföldieknek magyaroknak egyaránt. Szeretnék, ha az itthoniak is jobban megismernék Budapestet. És miért ne lehetne egy romantikus, hőlégballonos repüléssel egybekötött sétát ajándékozni szerelmednek? Vagy volt példa arra is, hogy egy lány szülinapi buliját egy városnéző busz tetején tartották - ami azért nem rossz :)
Ha kíváncsi vagy alternatív városnéző túrájukra, ahol Budapest rejtett értékeit is megismerheted és eldugott klassz helyeit, akkor katt ide.

Ismerkedjetek meg a tagokkal!

A csapatnak már underguide blogja is van!
A blogot a külföldieknek és magyaroknak hozták létre, Budapesti igazi cool dolgait igyekszenek itt összeszedni, bemutatni budapest legszemélyesebb arcát és az itt élő művészeket, kezdeményezéseket minden ami helyi és jóóó.
Oldalukon folyamatosan követhetőek bejegyzések a héten legjobb bulikról ANGOLUL. Mivel általában a party-ajánlók csak a helyieknek szólnak, ezzel ezt a hiányt is pótolták :).

Szerintem blogjuk követése és túráik Nekünk is érdekesek lehetnek, helyieknek, magyaroknak. De akár, ha külföldi ismerősötök van íme egy jó mód, hogy megmutassátok nekik a várost ha erre járnak! Vagy akár ajánlhatjátok is külföldi barátaitoknak, amennyiben valami másra és szokványostól eltérőre vágynak, hogy budapesti ittartózkodásunk igazán egy különleges élmény legyen!

budapestUNDERGUIDE facebook-on:




Ha tetszett a bejegyzés, klikk:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések