B my Lake 2018 coming soon


Az idei B my Lake több szempontból is hoz változásokat, melyeket izgatottan várunk.


Egyrészt teljesen új helyszínen lesz megrendezve, 2 év Balatonvilágos és 3 év Zamárdi után úgy döntött a fesztivál szervezőtábora, hogy Keszthelyre helyezik az eseményt. Én személy szerint jobban szerettem a Balatonvilágosi 2 évet, még annak ellenére is, hogy Zamárdiban megtaláltuk a legjobb kempinget (link), ami 2 percre van a fesztiváltól, és lényegesen kényelmesebb szolgáltatásokat nyújt mint a fesztivál kemping. Na de visszatérve, az első két év helyszíne sokkal vadregényesebb volt, barátságosabb, tele fákkal, reggel a sátradból kb. a Balatonba léptél ki, igazi Beach Front volt nem úgy mint Zamárdiban. Az idei helyszín is lehet efelé hajaz, amennyire láttam kívülről a Zala kempinget. Hamarosan meglátjuk :)

Addig is egy kép az első B my Lake-ről (továbbiak az instagram oldaunkon):

budapestnight (@budapestnight) által megosztott bejegyzés,


Továbbá idén a B Stage / my Stage / Lake Stage mellett egy negyedik, Pool Stage is várja az elektronikus zene igazi szerelmeseit. Ez mekkora királyság? Medencében bulizni? Szerencsére itt csak napközben lesz buli 12:00-18:00-ig, így nem kell félni, hogy az éjszakai illuminált állapotban valakit baleset ér.



Végül, de nem utolsó sorban a B my Lake különlegessége, hogy közvetlenül a színpadok mellett, fás/árnyékos környezetben foglalhatóak szállások a fesztivál területén. Melyek közül a kedvencem a Glamping névre hallgató kis valamicsoda. Hát aki ilyenben fog lakni az küldjön már képes beszámolót, amit közzé tehetünk, mert ez nagyon cuki!!! :)



Jegyek online és még több infó: www.bmylake.hu


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések